Mantex vd Max Gerger berättar om genombrottet för bolagets mätteknologi vid Stora Aktiedagen i Stockholm den 30 november

Mantex AB vd, Max Gerger, kommer att presentera utvecklingen för bolagets egenutvecklade mätteknologi vid Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen i Stockholm. Presentationen kommer att ske klockan 17.00 den 30 november på Hotell Birger Jarl.

Max Gerger kommer bland annat att berätta om bolagets egenutvecklade produkt FlowScanner som under de senaste åren rönt stora framgångar vid fälttester hos ett massabruk inom en av de största amerikanska massabrukskoncernerna. Tack vare FlowScanner kunde bruket nå en betydande effektivitetsökning och spara stora summor. Till följd av de positiva testresultaten har den amerikanska massabrukskoncernen beställt sammanlagt 6 FlowScanner som nu är på väg ut för installation. Testresultaten har också väckt uppmärksamhet utanför Nordamerika och flertalet bruk i såväl Asien som Sydamerika har visat stort intresse för Mantex FlowScanner.

Stora Aktiedagen i Stockholm är ett evenemang som Aktiespararna arrangerar två gånger per år. Evenemanget pågår under 2 dagar och äger rum på Hotell Birger Jarl, Tulegatan 8 i Stockholm.
 
”De senaste åren har bjudit på mycket positiva nyheter för vår egenutvecklade teknologi och jag ser fram emot att få berätta mer om detta vid eventet nu på onsdag”, säger Max Gerger.

Följ evenemanget live
Mantex inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Ställ frågor till Mantex
Passa på att ställa dina frågor till Max Gerger, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Mantex presentation: 30 november 2022, kl. 17.00
Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live
Mer om Stora Aktiedagen Stockholm: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/stora-aktiedagen-stockholm-2022