Vill du vara med från början?

I vår kommer Mantex aktie att noteras på Nasdaq First North och nu finns det ett gyllene tillfälle för dig som gillar svensk högteknologi. Vi har redan rönt framgångar med våra produkter i Sverige och Europa, och noteringen genomförs för att vi nu känner oss redo att gå ut med vår mätteknik för biomassa till kunder över hela världen.

Här är några skäl till varför du skall investera i Mantex:

  • Vi har redan nu en fin kundlista med namn som Domsjö, International Paper, Stora Enso, Holmen, Fortum, Jämtkraft och Borås Energi och Miljö.
  • Kundnyttan med våra produkter är helt oöverträffad jämfört med konkurrenterna. Med vår teknik kan ett pappersbruk spara tiotals miljoner kronor per år.
  • Genom vårt samarbetsavtal med österrikiska Andritz Group får vi en fantastisk draghjälp in på världens största processindustrier som använder biomassa. I början kommer vi att fokusera på stora pappersbruk, men över tid avser vi att utöka samarbetet.
  • Vi ligger helt rätt i tiden. Samhällets omställning från fossila till biobaserade bränslen ställer nya krav på att man snabbt och enkelt kan analysera biologiskt material.
  • Vår affärsmodell är inriktad på löpande och återkommande intäkter vilket gör oss till en stabil partner för våra kunder.

 

Teckningstiden är 2 – 22 mars 2017 och tecknar aktier gör du genom att ladda ner en anmälningsblankett eller direkt på Nordnet (länkar kommer snart). Tilldelning av aktier sker den 27 mars och handeln med aktien förväntas komma igång den 20 april.

ipo_mainimage_se_w800Intresserad?

Så här gör du:

  1. Ladda ner och läs prospektet (PDF|2.2MB). Det beskriver hela vår verksamhet och har svaren på de flesta frågor en investerare kan ha. Prospektet är godkänt av Finansinspektionen.
  2. Om några dagar kommer du att kunna ladda ner en anmälningsblankett som du behöver fylla i och skicka in. Är du Nordnetkund kommer du att kunna göra det helt elektroniskt (länk kommer).
    Uppdatering: all information du behöver hittar du på vår Investerarsida.

Om du blivit tilldelad aktier får du veta det strax efter 27 mars från den fondkommissionär eller bank där du har din depå.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta:

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande resa!

Max Gerger, VD

PS. Här kan du ladda ned vår Årsredovisning 2015 (PDF|650KB) och Årsredovisning 2016 (PDF|674KB).