• Vi söker en mjukvaruutvecklare

Vilket problem löser Mantex

Mantex utvecklar och säljer mättjänster för att analysera fukt i biomassa med sin produkt Biofuel Analyzer (BFA). Den är ett kylskåpsstort mätinstrument som kan mäta ett prov (ca tre liter) åt gången med röntgenteknik. Produkten kan mäta flera parametrar snabbare jämfört med traditionella metoder. Det bidrar till förbättrade processer och ökat resursutnyttjande för bland annat pappersbruk och kraftvärmeverk. På så sätt är vi med och bidrar till en grön omställning.

Din roll

Du kommer vara med och utveckla mjukvara som koordinerar BFA:n. Den är skriven som en bakgrundsapplikation i C# i Visual Studio. Mjukvarans uppgift är att styra motoraxlar, röntgenrör och detektorer samt hosta ett rest api mot sin omvärld/användargränssnitt (skrivet i javascript). Koden är modern och nyskriven av ett fåtal författare utan stor teknisk skuld. Vi tar oss tid att sätta mönster och struktur, samt använda git och submodules flitigt för att hålla den så. Vidare ska BFA:n kommunicera sin hälsa och analysresultat till externa tjänster och databaser, ett arbete vi gärna ser att du blir involverad i.  

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en kreativ roll som mjukvaruutvecklare av en avancerad röntgenfysikprodukt, flexibel arbetstid/plats, stöd från kollegor, samt möjlighet att driva egna projekt och presentera egna lösningar. Du erbjuds också konkurrenskraftig lön och personaloptionsprogram.

Skicka oss gärna ditt CV så kan vi ta en kaffe och samtala mer. 

jobs@mantex.se